Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΣΠ

Η καταγραφή των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών, μόνο ανάδειξη της επιρροής της ΠΑΣΠ δεν έδειξε.
Η ΔΑΠ βγήκε πρώτη για 22η χρονιά!
Η ΠΑΣΠ ακολουθεί κι αυτή τη πορεία του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Μόνο με ατομικές προσπάθειες κάποιων ηρώων ιδεολόγων ΠΑΣΠιτών φοιτητών (ναι! υπάρχουν ακόμη. μην απορρείτε!) αυτή η παράταξη σε κάποιες σχολές κατάφερε να κερδίσει έτη και τις σχολές ακόμη.
Αλλά ρε παιδιά με προσπάθειες μεμονομένες και μόνο, δε γίνεται να αναδειχτεί η ταυτότητα και η ιδεολογική υπεροχή της ΠΑΣΠ.
Όταν για να προσεγγύσετε κόσμο εφαρμόζετε πρακτικές της ΔΑΠ, με γιορτούλες στο Κιάμο και στη Πέγκυ Ζήνα,
όταν υπάρχουν ομαδούλες μέσα στους κόλπους σας, όχι πολιτικές αλλά προσωπικές,
όταν τους φοιτητές των σχολών σας δε τους νουθετείτε στην ιδεολογία σας,
τότε γιατί να προτιμήσουν εσάς στις εκλογές?
Πάμε τώρα να δούμε που φταίει το ΠΑΣΟΚ.
Οι πιο πολλοί βουλευτές θυμούνται οτι υπάρχει ΠΑΣΠ και γενικότερα Νεολαία ΠΑΣΟΚ, μόνο μια εβδομάδα πριν τις φοιτητικές εκλογές!
Οι πιο πολλές δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις μας, θυμούνται τους νέους μόνο στις εθνικές, δημοτικές και ευρωβουλευτικές εκλογές και μετά τους ξεχνούν!
Ο ίδιος ο ΓΑΠ διέλυσε τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και πάμπολλες φορές είπε οτι θα πρωτοστατήσει για να ξαναφτιαχτεί.
Έχει ακούσει εκατομμύρια εισηγήσεις των νεολαίων του ΠΑΣΟΚ.
Αντι όμως να κάνουμε άμεσα βήματα για να επανιδρύσουμε τη νεολαία και να έρθουμε κοντά της, εμείς τους κάνουμε ανούσια συνέδρια νέων, που τελικά ενα χρόνο τώρα τίποτα δεν απέφεραν.
Σύντροφοι έχουμε άριστο υλικό νέων, που μπορούν να αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ και την ιδεολογία της πραγματικής αριστεράς στα Πανεπιστήμια και γενικότερα σε όλους τους συλλογικούς φορείς της κοινωνίας!
Ας έρθουμε κοντά τους και μη τους απογοητεύουμε άλλο!
Ας συνέλθουμε όλοι μας!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Γίωργο καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι και η πίκρα σου είναι απολυτα δικαιολογημένη.¨Ομως δεν ξέρω αν φταίει το ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουσιαστικά κοντα στην ΠΑΣΠ.Έχω την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει να είναι κοντά στη φοιτητική νεολαία γενικότερα και οι περισσότεροι εισπράττουν μια αδιαφορία απέναντι στα φοιτητικά αιτήματα.Και μιλώ για τις θέσεις του κόμματος οι οποίες κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και κανένας φοιτητής δεν αισθάνεται οτι στην αντζέντα του ΠΑΣΟΚ υπάρχει η βούληση για τομές που θα ενισχύσουν το πανεπιστήμιο.Το ίδιο το κόμμα έχει βάλει σε δεύτερη αν όχι σε εκατοστή δεύτερη μοίρα τα φοιτητικά.Από κει κ πέρα δεν ξέρω τι συμβαίνει στισ νεολαίεσ..Σου γράφει ενα ατομο που ήταν υποψηφιο με την ΠΑΣΠ στις εκλογές κ εβλεπα τους συμφοιτητες μου να με κοιτάνε λεσ κι είχα ερθει απο τον Άρη όταν τους έλεγα να μας ψηφίσουν....

kafeneio είπε...

Γιώργο για σου .
Ανέβασα σήμερα στο blog μου ένα θέμα για την αριστερή στροφή του ΠΑΣΟΚ και με ενδιαφέρει η αποψή σου .Σχολιασέτο αν θες.
Αν θες μπορείς να το βάλεις και στο blob σου .
gf

kafeneio είπε...

Γιώργο καλημέρα

Θα συνεργαστεί τελικά ο Συνασπισμός με το ΠΑΣΟΚ ;

Dieta είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.