Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

"Mad About The Boy"!!!! ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΜΕ 1000 "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ!!!



"Mad About The Boy"
Είναι ένα παλιό τραγούδι, που το στόρυ του λέει οτι το απευθύνει μια "ώριμη" γυναίκα σε ένα τεκνό που ερωτεύτηκε.
Όταν το άκουσα προχτές μου "κόλλησε" οτι ταιριάζει υπέροχα στην ερωτική σχέση μεταξύ νέας δημοκρατίας και τσίπρα?
και εξηγούμαι:
Η εκλογή τσίπρα, σε συνδυασμό με τη μη-πρόταση εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, έσυρε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα νερά του συνασπισμού, χαροποιόντας πάρα πολύ τη νέα δημοκρατία που στο πρόσωπο του τσίπρα βλέπει ένα συμμαχο για τη διαιώνησή της στην εξουσία!!!
Μπήκε δηλαδή το ΠΑΣΟΚ,στα χωράφια της μιζέριας της υπάρχουσας και παροχημένης κομμουνίζουσας και σταλινικής νοσηρότητας, αναλαμβάνοντας απλά ένα ακόμα καταγγελτικό ρόλο, ενάντια στη νέα δημοκρατία, όπως τα δύο απο-κόμματα του ΣΥΝ και του ΚΚΕ!
Μη έχοντας λοιπόν το ΠΑΣΟΚ δομή και ροπή εξουσίας, αποπέμποντας και ξορκίζοντας ακόμη και τις κυβερνήσεις Αντρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, καταγγέλλοντας τις ίδιες τις κυβερνήσεις του, οδήγησε το λαό του στο σκεπτικό, οτι δεν είναι πιά το κόμμα εξουσίας που είναι αντίποδας στη πιο ανίκανη κυβέρνηση όλων των εποχών, όπως είναι η νέα δημοκρατία.
Έτσι, έχοντας να διαλέξει ο αριστερός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ μεταξύ μιάς "αριστεράς" με λαπ τοπ, υπερ της κατάργησης του άρθρου 16, υπέρ του σχεδίου Ανάν και άλλα πολλά δεξιά καμώματα και της "αριστεράς" της μιζέριας, της καταγγελίας και της εκτόνωσης, προτίμησε το Συν (δηλαδή το δεύτερο), γιατί ξέρει καλύτερα να κρύβεται και να καταγγέλει, όπως ο ίδιος ο τσίπρας διασαφήνισε στο τηλεοπτικό σταθμό Σκάι:
δηλαδή οτι δεν έχουν πρόταση εξουσίας.
Μόνο κάτι προτασούλες για να κάνουμε την Ελλάδα μια πιο σύγχρονη Κούβα και στο ρόλο του Κάστρο-Τσάβες να είναι ο νεαρούλης!
Η αφίσσα στα κοριτσίστικα δωμάτια, πλάι στο σάκη ρουβά, κατάφερε να εκδιώξει το ΠΑΣΟΚ από τη συνείδηση του αριστερού ψηφοφόρου, σαν μη εναλλακτική πρόταση κεντροαριστερής εξουσίας!
Γιατί η αερολογία και τα καταγγελτικά ευχολόγια, δεν είναι για το ΠΑΣΟΚ, αλλά για τα αποκόμματα σα το Συν και το ΚΚΕ, που επαγγέλονται ό,τι πιο πεθαμένο και ανεδαφικό!
Από την άλλη, ο κεντρώος ψηφοφόρος, που τόσα χρόνια στήριζε το ΠΑΣΟΚ, βλέποντας:
1.τη μιζεριασμένη στροφή του στην ανέξοδη καταγγελία χωρίς πρόταση εξουσίας και
2.την εγκατάληψή του από τους "πατερούληδες" που έχει γύρω του ο GAP, που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα άλλο ΚΚΕ (ούτε κάν ένα ευρωπαικού προσανατολισμού ΚΚΕεσ), αρχίζουν και στρέφονται σε πιο συντηρητικά σχήματα, οπως η ΝΔ και το ΛΑΟΣ.
Αντί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να αντιτάξει ένα πρόγραμμα εξουσίας και σοβαρής πολιτικής ενάντια στο αναδυόμενο, με ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ψηφοφόρους, Συνασπισμό, κοντράρει μαζί του στο κατινίστικο επίπεδο, για super market και μπακάλικα!
Εκεί έχασε, γιατί ο ΣΥΝ ξέρει οτι είναι και θα παραμείνει μπακάλικο και αυτό υπερασπίζεται.
Εμείς όμως που, όπως πάμε, θα γίνουμε μπακάλικο, δε ξέρουμε αυτό το νέο "ρόλο" που μας προστάζει (και να μας αρέσει) η πασοκική ηγεσία.
Ας το πάρουμε χαμπάρι: η άνοδος του συνασπισμού είναι απόρρεια της συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ και όχι του τσίπρα-ρουβά!
Ας το συνειδητοποιήσουμε: ο ρυθμιστής του όλου προβλήματος είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι ο ΣΥΝ!
Ο Έλληνας των 600 ευρώ δε ξύπνησε μια μέρα με ένα μπερέ στο κεφάλι διεκδικόντας να γίνει Τσε Γκεβάρα!
Ο Έλληνας των 600 ευρώ δε σηκώθηκε ένα πρωί υδρωμένος, γεμάτος τύψεις, γιατί δε μπαίνει μπροστάρης στον αγώνα για την επιβίωση της πολικής αρκούδας και της φάλαινας όρκα και εντάχτηκε στο Συνασπισμό του τσίπρα-ρουβά!
ο τσίπρας δυστυχώς είναι μονόδρομος για πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, γιατι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να είναι η Ξενογιαννακοπούλου και ο Πολυζωγόπουλος. Ο Παπαιωάννου και ο Τζουμάκας!
Γιατί έξω από μια φοβική αντιμετώπιση του συστήματος της νέας δημοκρατίας, δεν έχει να πει εναλλακτικά τίποτα σε σχέση με μιά εναλλακτική πορεία εξουσίας.
Έχει χάσει!!!
Γι' αυτό κάνει την ανάγκη φιλότιμο και ασχολείται με διαμαρτυρίες χλιαρές και χαζομάρες κόμματος του 8%, ξέροντας οτι η κυβέρνηση της ΝΔ θα αρνηθεί κάθε εξεταστική επιτροπή.
Όσο το ΠΑΣΟΚ, από κίνημα εναλλακτικής κεντροαριστερής και σοσιαλιστικής σκέψης και πρακτικής, γίνεται μη κυβερνητική οργάνωση τόνωσης της νέας δημοκρατίας, τόσο θα χάνει ΚΑΙ τον αριστερό ψηφοφόρο, που δυστυχώς πιστεύει τη φευδομαρξιστική μαρκετίστικη άποψη του τσίπρα ΚΑΙ το κεντρώο που στρέφεται στη νέα δημοκρατία και το ΛΑΟΣ.
Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ!
και δυστυχώς είναι το κλειδί για την υπόθεση κεντροαριστερής σοσιαλιστικής εξουσίας!
Συντρόφια καταλάβετέ το!
Αναλογιστείτε ποιοί είστε πια για την Ελληνική κοινωνία και τους νέους του 2008 και όχι του 1974, μετρήστε γιατί ο λαός δε σας έβγαλε ούτε κάν βουλευτές μερικούς από εσάς!
Αποχωρήστε!
Δώστε τα ηνία σε σοβαρούς και σκεπτόμενους ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ λαοπρόβλητους συντρόφους, σε όποιο ρεύμα και να ανήκουν, ακόμα και σε όσους απέμειναν (αν και λίγοι) σοβαροί κοντά στο GAP και απλά ακολουθήστε και συνδράμμετε, για να ξαναδούμε το ΠΑΣΟΚ να ΣΑΡΩΝΕΙ στο χώρο που του ανήκει:
στη ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!