Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΤΑ "ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!

Ακόμα βέβαια είναι καλοκαίρι και η φύσις ησυχάζει. Τα πουλάκια ακόμα κελαιδουν και ο κεφτές με τη σαλάτα κάτω από μια σκιά κοντά σε μια θάλασσα καλά κρατεί. Η αμμουδιά και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας έκανε να ξεχάσουμε το Τζέφρυ, τη Πλατεία Συντάγματος και τους γέρους με το μάλοξ στο πρόσωπο για να μη τους πιάσουν τα δακρυγόνα. Τώρα πια η Πλατεία Συντάγματος είναι «όπως πρέπει να είναι» για τους ξένους τουρίστες μας, που αφήνουν τόσο συνάλλαγμα όσο μια φέτα καρπούζι και μια greek salad. Δεν έχει πια αυτή η Πλατεία τα «ξινισμένα» πρόσωπα των τόσων χιλιάδων αγανακτισμένων Ελλήνων Πολιτών, απελπισμένων ανέργων, φοβισμένων από την ανέχεια εμπόρων, των προς απόλυση υπαλλήλων και των φοιτητών που δεν έχουν μέλλον. Η Πλατεία πια ανήκει σε δυο τρεις ξανθούλες με το μαλλί φουντωτό σαν κανίς, που επενδύουν σε καλλυντικά του Hondo’s Center την απεγνωσμένη μοναξιά τους, σε δυο τρία λιγούρια οπαδούς του cyber Sex και του «πάμε στοίχημα» και σε πέντε έξι βρωμοτουρίστες που έχουν να πλυθούν από το Πάσχα.
Αυτή είναι η δημοκρατία μας. Η Πλατεία Συντάγματος είναι ο καθρέφτης του πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία και πως θέλει τον κόσμο της Ελλάδας η κάθε κυβέρνηση του Jeffrey ή του Tony ή και των δυο. Χαζοχαρούμενους καταναλωτές της συμφοράς μας θέλουνε γιατί έτσι και ξαναγίνουμε Έλληνες ξέρουν καλά ότι θα φύγουν νύχτα με ελικόπτερο.
Αυτή η Πλατεία όμως για κακή τους τύχη,θα ξαναγεμίσει από Σεπτέμβριο. Οι ξανθούλες και τα λιγούρια θα ξεκουμπιστούν, οι ξένοι θα γυρίσουν στην Ευρώπη τους και η Πλατεία θα μυρίσει ξανά Ελλάδα και θα γεμίσει ξανά με Έλληνες. Την πραγματική Ελλάδα και τους πραγματικούς Ελληνες.Την Ελλάδα και τους Έλληνες των αγώνων, της αντίστασης και της ανυπακοής ,ενάντια σε κάθε τι νεοταξίτικο και ανθελληνικό που στερεί από τον Έλληνα το χαμόγελο, την αξιοπρέπεια και την ελπίδα. Όσο και να κάνουν πως δε καταλαβαίνουν, το καζάνι συνεχίζει να βράζει , η αγανάκτηση έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της και η έκρηξη είναι κοντά.
Μόνο που από το Σεπτέμβριο, τα εκατομμύρια των αγανακτισμένων Ελλήνων Πολιτών, δε θα αρκεστούν σε πέντε φάσκελα και σε δύο γιαούρτια. Αυτό δεν είναι προειδοποίηση αλλά η πραγματικότητα. Αν οι ιθύνοντες καταλάβουν για ποιο λόγο τους ψήφισε ο λαός και σταματήσουν τη καταστροφή του μέσου Έλληνα ,τότε έχει καλώς. Αν όμως δε το καταλάβουν, τότε και ο λαός θα πάρει τις τύχες στα χέρια του.
Οψόμεθα!!!!!