Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΦΟΒΙΚΩΝ ΣΧΟΛΗ!!!!!

Τελικα ο,τι συμβαινει στη ψυχολογια συμβαινει και στη πολιτικη. το φοβικο ατομο δεν ενδειαφερεται για τιποτε αλλο εκτος απο το να φροντιζει να αυτοπροστατευεται απο φανταστικους εχθρους χανοντας τη πραγματικοτητα.
Καποτε το σταλινικο ιδεολογικο κατεστημενο που στεκοταν μπαμπουλας πανω απο την ελευθερη αριστερη σοσιαλιστικη σκεψη, εμποδιζε ο,τιδηποτε ειχε τελικα σχεση με την αριστερα των μη προνομιουχων, εχοντας σα προσχημα τις συνομοσιες.
Απο τοτε μεχρι και σημερα εχουν περασει πολλες δεκαετιες.
Οψιμα το κομμα του γιωργακη μαζι μ αυτον και τη παιδικη χαρα που απαρτιζει την αυλη του, (δε μπορω να πω ΠΑΣΟΚ αυτο το "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ" κατασκευασμα)Θυμηθηκε τη καλη παλια συνταγη. Μιλησε και μιλαει για εκδοτικα συμφεροντα και κυκλους που θελουν να τον ριξουν και να εκμαυλισουν το αριστερο ΠΑΣΟΚ.
Μα γιατι βρε γιωργακη μου να σε εκπαραθυρωσουν? Τι εχουν να φοβηθουν? Που τους αντισταθηκες? Μεχρι και μαργαριτα για συμβολο μας εβαλες. που αντισταθηκες στα μεγαλασυμφεροντα? Που και ποτε αφουγκραστηκες τις αγωνιες ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ που ειναι ο σκελετος και ο πυρηνας του ΠΑΣΟΚ? Καθε μερα οι περισσοτεροι αναρρωτιομασταν ποσο εκτος πραγματικοτητας θα ησουν.
Ποσο θα εριχνες νερο στο μυλο των μεγαλων συμφεροντων αγανταροντας τη νεα δημοκρατια.
Μα και τωρα συνεχιζεις να κανεις τα ιδια,αποκλειοντας βουλευτες των 130000 ψηφων η των 80000 ψηφων απο καιριες θεσεις.Ποιους βαζεις? Αυτους που συρθηκαν πισω σου γιατι δεν ειχαν που αλλου να πανε! Αυτους που χωρις το ονομα Παπανδρεου δε τους ξερει ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους πια!
Φιλοι και φιλες οσοι εχετε την ατυχια και με διαβαζετε τωρα,θα το ξαναπω κι ας γινω κουραστικος. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!! Ετσι στη συνειδηση του λαου θα μεινουν σαν οι ανθρωποι που τολμησαν να δειξουν οτι πονανε το ΠΑΣΟΚ που εκαναν ενα πολιτισμενο και συντροφικο εκλογικο αγωνα και δεν εχουν ομφαλιους λωρους και ουτε θελουν δεκανικια για να επιβιωσουν!!!!
Ευτυχως που υπαρχει αυτη η ισορροπια μεχρι στιγμης απο πλευρας Βενιζελου με τη σιωπη που επελεξε. Αυτο σε μενα δειχνει οτι ποναει τον απλο ψηφοφορο και οπαδο του ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ και τον αφηνει να ξεκουραστει απο τις αλεπαλληλες αναμετρησεις.
Αυτο δειχνει αξιοπρεπεια και οχι μονομερεια. Αν κανεις πει οτι κατι ετοιμαζει ας αναλογιστει κατι: αν ηταν απο καιρο ετοιμος και αυτος και τα στελεχη του και ολοι εμεις που ημασταν και ειμαστε και θα ειμαστε κοντα του θα ειχαμε ετοιμαστει οργανωτικα,θα ειχαμε γραφεια, οπως καποια ρευματακια του 0,005% μεσα στο ΠΑΣΟΚ και πανω απ ολα θα ηταν ετοιμος κι ο ιδιος ο Βενιζελος, εχοντας ετοιμασει την ιντριγκα του! Το σχεδιο του. Οπως ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Οσο για τη πλευρα Σημιτη, ποτε δεν υπηρξα σημιτικος. Παντα εναντιος του. Μονο που αναρρωτιεμαι. Ολοι αυτοι που τωρα ειναι πολεμιοι του, δεν υπηρξαν υπουργοι του και επι 8 χρονια συγκυβερνουσαν? αυτοι δεν ειχαν και δεν εχουν ευθυνη για τη κατηφορα του ΠΑΣΟΚ? ηταν αυτοεξοριστοι? οχι. βολεμενοι ηταν! αρα προς τι τοση υποκρισια? γιατι? να σας πω εγω. Γιατι ξορκιζοντας μια ολακερη οκταετια κυβερνησης ΠΑΣΟΚ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ), κρατιουνται απο τη βαρκουλα του ΓΑΠ την ωρα που το μεγαλο ΠΑΣΟΚ απ οτι φαινεται (κι αν κατι δε γινει δραστικο) βυθιζεται!!! Αυτο που με θλιβει ειναι οτι κανεις απο αυτη τη παιδικη χαρα δε νοιαζεται για το αν το ΠΑΣΟΚ των μη προνομιουχων, θα γινει ξανα κυβερνηση. Αν ο λαος θα κυβερνησει ξανα. Δε τους νοιαζει.
Περα απ αυτο το μεγαλυτερο ΚΚΕ που θελουν να κανουν, σ αυτη τη φασιστικου χαρακτηρα ιδεοληψια για καθαρο ΠΑΣΟΚ, υπαρχει ελπιδα! η ελπιδα του μεγαλου , ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ!Του πολυτασικου μα ενωμενου ΠΑΣΟΚ. Ο,τι και να κανουν και στο συνεδριο και μετα, οι αλλαγες που θελει ο λαος στο πολιτικο συστημα και στη πολιτικη κουλτουρα θα τους παρασυρει!
Φανταζουν ηδη μικροι μπροστα στο αναστημα που ορθωνει ο λαος!
Αυτος ο λαος ο πολυβασανισμενος, θελει ηγετη και οχι υπαλληλο καποιων σκοτεινων λεσχων!
ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1974, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ!!!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ!


blue event