Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ME AGAPI!!!!!

Πόσο μακρινές, πόσο μικρές και πόσο αποκρουστικές μου φαίνονται οι ομιλίες των πρωθυπουργών στη κάθε ΔΕΘ, ενώπιον καλοταϊσμένων ακροατών! Λέγοντας κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.
Πόσο μακρινές, πόσο μικρές και πόσο αποκρουστικές μου φαίνονται και οι απαντήσεις των παγκοσμιοποιημένων νεοταξιτών ενώπιον καλοταϊσμένων ακροατών!
Πόσο ανούσιες και ανεδαφικές μου φαίνονται οι δήθεν τοποθετήσεις των άλλων κομμάτων της νεκρής πια νεοελληνικής πολιτικής σκηνής, ενώπιον καλοταϊσμένων ακροατών!
Πόσο τελικά και ως πότε θα πληρώνουμε το μάρμαρο των καλοταϊσμένων?
Έχετε δει ώ άρχοντες, με τις στρατηγικούλες σας στο κεφαλάκι σας, τις φάτσες των τηλεθεατών όταν σας βλέπουν στο γυαλί να μιλάτε? Είναι σα να βλέπουν μια κατσαρίδα μέσα στο φαγητό τους!
Έχετε χωρίσει το κόσμο σε στελέχη και πόπολο!
Σε πληβείους και πατρικίους!
Αλλά και σε κάτι άλλο.
Στις βδέλλες
Σε αυτούς δηλαδή, που ο,τι καινούργιο και να προκύψει, τρέχουν να κολλήσουν σα τις βδέλλες, με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα δικά τους γούστα και να υπηρετήσουν τον ένα και μοναδικό σκοπό:
Να μη σηκώσει κεφάλι ο Έλληνας και να απογοητευτεί και πάλι!
Να του τάξουμε και μετά να του το πάρουμε πίσω!!!
Δημοκρατία στην Ελλάδα?
Πού?
Μήπως στη Βουλή?
Τολμάει κανείς να διαφοροποιηθεί?
Θα τον φάει ο λύκος έτσι και βγει όξω απο το μαντρί!
Μήπως στα κόμματα?
Τολμάει κανείς ΠΙΑ να διαφοροποιηθεί?
Θα του κολλήσουν για χίλια χρόνια τη ρετσινιά του προδότη.
Ξεχνώντας όμως αυτοί που κολλούν τέτοιες ρετσινιές, οτι πραγματικός προδότης είναι αυτός που προδίδει τα όνειρα που θάμπωσαν και που έκαναν ένα ολάκερο λαό να τον ακολουθήσει!
Το έχουμε ζήσει αυτό το παραμύθι.
Γι' αυτό βγάζω σπυριά πια ακούγοντας το λογικόν και μετρημένον “καλλίτερα κότες παρά προδότες”, όπως είπε κάποτε κι ένας φίλος μου.
Ένας φίλος μου που μάταια προσπαθούσε να πείσει, κάπου σε κάποιο κανάλι, οτι πίστευε αυτά που έλεγε για τον “ καλό αρχηγό” του!
Ένας φίλος μου που σήκωνε και σηκώνει το “δίκια” του κάθε παγκοσμιοποιημένου νεοταξίτη!!!!!
Ένας φίλος μου που, αν και είναι ο Αχιλλέας στη νέα μάχη της Τροίας, αφήνει κι αυτός και οι άξιοι την εξουσία στον....Agamemnona!.
Σέβομαι τις στρατηγικές μέχρις ενός σημείου.
Όταν όμως οι στρατηγικές γίνονται χρόνιες στασιμότητες, αποκτούν ένα πολύ επικίνδυνο επιπρόσθετο ιό. Αυτό της βαρεμάρας και του “άει σιχτίρ”!!!!!!!!!
Ο καιρός δεν επιτρέπει άλλες ανοχές και “μετρημένον μυαλό” στο παλιό σύστημα που χαροποιεί τη νέα τάξη πραγμάτων!
Ο κόσμος ξεκινάει.
ΕΣΕΙΣ?????