Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!

Υπάρχει διάχυτη στη πολιτική ατμόσφαιρα, η διαφαινόμενη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.
Η τελεσίδικη πολιτική γεωγραφία και το μεταπολιτευτικό τέλος.
Σε όλες τις συζητήσεις κυριαρχεί το αίτημα, μα και η πραγματικότητα της πολιτικής περιοχής, που έχει όρια απο τη κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ, εκτείνεται στην ανανεωτική αριστερά και φτάνει μέχρι τη κόκκινη αριστερά, κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν προβάλλουμε τους πολιτικούς μας εαυτούς δέκα χρόνια μετά το σήμερα, θα δούμε, κατα τη γνώμη μου, ενα μεγάλο κεντροαριστερό κίνημα, ειδωμένο μέσα απο ενα φορέα, που θα έχει πολύ λίγα στοιχεία, απο τη πρακτική των κομμάτων της σημερινής Κεντροαριστεράς και του Συνασπισμού.
Με αυτές τις σκέψεις παντα στο κεφάλι μου, ακούω αυτές τις ημέρες, για τους συσχετισμούς των δυνάμεων για το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Γεννηματικοί, μεταγεννηματικοί, προεδρικοί, νεοπροεδρικοί, βασοπαπανδρεικοί,διαμαντοπουλικοί,συνδικαλιστικό, πρώην νεολαίοι, νεολαίοι,βαρώνοι, βαρωνέτοι.
Μόνο γέλια μου φέρνουν όλα αυτά!
Γέλια, γιατί το μέλλον είναι πέρα κι έξω απο όλα αυτά!
Είναι έξω απο τα ιδιοτελή συμφέροντα παρογόντων και παραγοντίσκων!
Μόνο όποιος δει το μέλλον, μπορεί να σχεδιάσει το παρόν.
Μόνο όποιος μπορέσει να συνειδητοποιήσει οτι η κοινωνία έχει προχωρήσει έτη φωτός μακρύτερα απο τους πολιτικούς μας, θα είναι μέσα στα πράγματα.
Αλλοιώς η κάθε "παρεούλα" και ομαδούλα του συνεδρίου, οριζόμενη απο πολιτικούς που επιμένουν στο χτες, που θα βγάλει 5,10,100,200 στο συμβούλιο ή 1 και 2 στη πολιτική επιτροπή, θα έχει μετα να αντιμετωπίσει τη πολιτική καταδίκη του απλού λαού και δε θα καταλάβει ποτέ, γιατί αυτή η αιμορραγία θα γίνει το τέλος για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ του Αντρέα.
Σύντροφοι, δε μας μένει χώρος και χρόνος για ομαδούλες.
Όλοι μαζί, αναγνωρίζοντες, αναβαθμίζοντες και ΑΝΑΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕΣ ανθρώπους που μιλάνε με τη κοινωνία και τα νέα "θέλω" του λαού, θα κάνουμε την ανατροπή!
Όλοι μαζί και ο καθένας στο ρόλο που τον έχει τάξει η κοινωνία και όχι η κομματική νομενκλατούρα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηματικοί, μεταγεννηματικοί, προεδρικοί, νεοπροεδρικοί, βασοπαπανδρεικοί, διαμαντοπουλικοί,συνδικαλιστικό, πρώην νεολαίοι, νεολαίοι,βαρώνοι, βαρωνέτοι.ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΠΑΡΟΚΟΥΚΟΥΛΙΚΗ ΝΕΟΝΑΚΙΚΟΙ ΛΟΒΑΡΔΙΚΟΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΑΚΟΙ
ΒΕΡΕΛΙΚΟΙ...... ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΓΡΑΜ Δ.Ο.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

συντροφε γραμματεα δε τους ξεχναω αυτους που λες. μονο που αυτοι ειναι πουλειπουν απο τη σκηνη γι αυτο ο θιασος παει κατα διαολου.
υστερα μη ξεχνας οτι καποιοι απο τη νομενκλατουρα τουπροεδρου του εχει ακομα στην ακρη.