Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ!!!!!!

Διαβάζοντας τα σχόλια σας στο προηγούμενο δημοσίευμά μου στο press.gr με θέμα "ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!" (http://press-gr.blogspot.com/2008/01/blog-post_8478.html), νοιώθω την ανάγκη να πω δυό πράγματα:
1. η νέα αριστερά που επαγγελλόμαστε δεν έχει σχέση με τη ρεμούλα και την ίντριγκα, αλλά είναι βασισμένη σε ιδεολογικοπολιτικές αξίες.
2. το νέο ΠΑΣΟΚ για το οποίο μιλάμε δεν έχει σχέση με πρόσωπα και πράγματα που το διέφθειραν και δικαίως χάσαμε το 2004 και το 2007. Σ' αυτό το νέο ΠΑΣΟΚ που έρχεται, ο λόγος ανήκει πρώτα στο πολίτη και μετά στους εκπροσώπους του! σ αυτό το νέο ΠΑΣΟΚ ο ιδεολογικός πολιτισμός θα είναι η δεσπόζουσα αξιακή αρχή, μιάς και φαντάσματα του παρελθόντος θα έχουν θέσει εαυτόν εκτός κινήματος, γιατί δε μπορούν να αγγίξουν το παρόν και το μέλλον! Δεν είναι τυχαία η λάσπη που δέχονται σύντροφοι που τολμούν να ειδούν το παρόν και το μέλλον του κινήματος νικηφόρα!!!!
3. ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έθεσε τα θεμέλια για τη σοσιαλιστική προοπτική στην Ελλάδα. Λάθη? πολλά! αλλά θεμελίωσε! Γι'αυτό τον τιμούμε, όχι απλά σα προσωπικότητα, αλλά σα φαινόμενο που μετάλλαξε, όσο γινόταν, την ελληνική κοινωνία! Απλά πρέπει να ξέρετε, οτι μόνο όποιος εργάζεται για κάτι κάνει λάθη! Το θέμα είναι το αποτέλεσμα!
Εμείς καλούμαστε όχι μόνο να συνεχίσουμε το έργο του ΑΝΤΡΕΑ, αλλά και να το επαναπροσδιορίσουμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του 2008, αφαιρόντας τα λάθη και τις παραλήψεις που έφεραν το ΠΑΣΟΚ σ αυτά τα χάλια!
4. σε μιά πολιτική συγκυρία οπου η δεξιά δείχνει οτι τίποτε δεν άλλαξε στους κόλπους της απο το παπάγο και δώθε, οπου η παραδοσιακή αριστερά δρά σαν αρπακτικό ψήφων, δείχνοντας πόσο επιφανειακά "αγωνίζεται" ως "καλάθι παραπόνων", το ΠΑΣΟΚ δε καταφέρνει να ανατρέψει αυτά ακριβώς για τα οποία καταδικάστηκε από το κόσμο: την αλλαζονεία και την εμπιστοσύνη του προέδρου στα ίδια και στα ίδια πρόσωπα!!!
5. για όλους αυτούς τους λόγους η πολιτική πρόοδος και αφύπνηση της κοινωνίας μας, ενα σύνθημα κραυγάζει σε όλους μας:
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!
ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνουμε και επαυξανουμε.
http://topasokeinaiedo.wordpress.com/